Väldigt mycket härlig konst

soffaföretagetDe absolut bästa av arbeten som jag får göra är när jag ges möjligheten att kombinera mina två intressen, kontorsinredning och måleri. Som de allra flesta är medvetna om är datorn ett väsentligt verktyg för att de allra flesta verksamheter ska fungera, därför är det också naturligt att se många datorer på de flesta kontoren runt om i landet. Det är givetvis nödvändigt att det är så, utan datorerna skulle det bli omöjligt att arbeta men problemet som uppstår är att det blir en miljö som ser väldigt tråkig och stel ut.

Man vill helst gömma undan datorerna och ställer ner dem på golv eller har dem i en liten dångel på skrivbordet. I vilket fall som helst så innebär det en detalj i inredningen som inte är direkt önskad estetiskt sett men ändå är ett nödvändigt ont. Ett företag kontaktade mig för ett antal månader sedan och var intresserade av mina tjänster som konstnär. Jag besökte dem och de satt i ett kontorslandskap där alla av utrymmesskäl hade sina datorer på skrivbordet, vilket inte såg speciellt bra ut. De ville att jag skulle sätta konst på deras väggar, men när de fick veta att jag kunde göra mer med deras datorer så ville de ha mer hjälp.

Dels fick de min konst på sina väggar i ett tema som sedan fördes över till deras datorer genom att jag målade dem i samma stil som tavlorna. Företaget hade dessutom köpt ett par skrivbord från Trademax som gjorde arbetet ännu enklare eftersom att datorerna passade perfekt i möblerna. Ett jobb väl utfört och jag är precis lika nöjd med resultatet som företaget är.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.