Största specialdesignen hitintills

spabad

Ett av folkpools fina spabad

Att specialdesigna chassin till datorer är ett av mina specialområden men långt ifrån det enda. Jag sysslar med design i vid bemärkelse, där det ofta handlar om att ge olika föremål ett utseende som gör det unikt, som sticker ut från mängden. Det är ett spännande arbete, men också lite otäckt. Tänk om kunden inte blir nöjd? Ibland är det inte helt möjligt att återställa den skada” jag har gjort, vilket kan göra mig lite nervös. Ju dyrare föremål, desto mer nervös blir jag. Men lyckligtvis kan jag ta mig samman och utföra jobbet på ett bra sätt, för det mesta. Det har hänt att kunden inte varit helt och hållet nöjd även om ingen än så länge blivit helt missnöjd. Nu har jag dock ett projekt på gång som kan bli ett av mina större, både vad gäller omfattning och pris på det som ska få min ”specialdesign”.

Lyckligtvis är det inte någonting som ska designas åt någon annan, utan åt mig själv. Jag har nämligen bestämt mig för att skaffa ett spa-bad och efter vad jag kan se på bilder och förstå av beskrivningar så borde det kunna gå att ge det en rolig design på utsidan. Ett spa-bad är ganska så dyrt (även om jag hittat en ganska så billig spabadsleverantör) så det känns bra att det är åt mig själv och inte åt någon kund. Precis vad jag ska göra är jag inte säker på ännu och då det är ett spa-bad för utomhusbruk ställer det lite speciella krav, med tanke på att det kommer att utsättas för vädrets makter. Vi får se vad det blir av det hela!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *