Samarbete med formgivare

Det är inte enbart konstnärer som kan arbeta med datorer för att göra dem än mer tilltalande för både sina användare och de som beskådar dem. Det har nämligen blivit väldigt populärt att bygga om sina datorer helt, och istället för att ha en dator som rakt upp och ner ser ut som en låda så är det många som vågar ta ut svängarna när det kommer till det färdiga resultatet. Genom min son lyckades jag träffa en kille som jobbar med just det, att ta en till synes enkelt utformad dator och göra den till något helt annat genom att forma och designa, antingen efter den egna kreativa förmågan eller genom en speciell beställning. Det var helt makalöst att se vad han har lyckats skapa och jag är full av beundran.

Döm av min förvåning när han sa att han lika mycket beundrar det arbete som jag gör och att det var ovanligt att se att en äldre kvinna sysslar med dessa saker. Han kände direkt att vi på något sätt skulle samarbeta, han med sitt designande och jag med mitt målande menade han kunde vara en mycket förtjänstfull väg att gå. Sagt och gjort, kontakten skapades och det visade sig att han inte bodde speciellt långt ifrån mig heller. Vi beslutade oss för att göra en World of Warcraft-serie av skal till en mängd olika PC-datorer. Varje ras fick sitt eget skal och det visade sig vara väldigt uppskattat av de som älskar spelet mer än något annat. Förhoppningsvis kommer vi att jobba än mer tillsammans i framtiden.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *