Om mig

Välkommen hit till min sida, konstnären som verkligen tagit steget in i den digitala världen, fortfarande dock på ett väldigt analogt sätt!

Jag heter Maria och har sedan ett antal år tillbaka verkligen nischat mig i mitt konstnärsyrke. Som för de allra flesta konstnärer så börjar alltid ens karriär tämligen trevande och det är ingenting som man ska räkna med att kunna leva på de första 10 åren av ens liv. Det får helt enkelt vara en hobby på sidan av ens övriga arbete, och förhoppningsvis kunna ta de chanser som man får samtidigt som det gäller att vara ute och undersöka möjligheterna själv. Det är aldrig speciellt lätt att slå igenom som konstnär, helst ska man ha en hel del flyt för att komma fram eller så gör man som jag har gjort. Nischa sig inom sitt område.

Det hela började egentligen med att min son, som är en riktig datanisse, frågade om jag kunde göra hans dator finare. Tydligen så är de allra värsta och bästa av dataspelskillarna också utrustade med väldigt speciella datorer, i olika former och mönster, och nu ville sonen också ha en dator som stack ut i mängden. Jag tänkte att det kunde ju inte skada att prova, dessutom är det alltid roligt när ens barn faktiskt efterfrågar ens expertkompetens till något. Han fick själv bestämma hur han ville ha det och jag gjorde mitt bästa för att göra honom nöjd. Efter att han varit iväg på ett av de större LAN:en i Sverige så kom han hem med flera förfrågningar från massa människor om de också kunde få sina datorer målade. Jag såg här min möjlighet.

I övrigt älskar jag allt som har med målning att göra och jag kommer nog aldrig att tröttna på att vara kreativ, speciellt inte när jag samtidigt kan tjäna på det. På den här bloggen kommer det såklart att handla mycket om mitt målande men jag kommer också att redogöra för andra delar av mitt liv, där inredning verkligen är något jag älskar. Allra mest gillar jag kontorsinredning, ett perfekt designat kontor är helt klart en tillfredsställelse utöver det vanliga.