Mitt första besök på DreamHack

Jag har aldrig någonsin tidigare varit iväg på ett av dessa stora evenemang, dessa datorfestivaler, där mängder av människor träffas och sitter framför sina datorer och spelar, spelar, spelar alla möjliga tänkbara spel. Med tanke på att jag ändå pysslar med det jag gör, att måla datorchassin, så kände jag att det finns ett värde i att jag faktiskt besöker en av dessa tillställningar, dels för att känna av hur miljön och stämningen är mellan människor på en sådan plats och dels för att få reda på än mer om de olika motiv som faktiskt finns att måla. Ett besök på DreamHack betyder med andra ord mycket för mig som konstnär och ska jag hänga med i utvecklingen kring spelandet så är det verkligen platsen att vara på.

I vanlig ordning åkte sonen iväg på denna festival och han var kanske mindre förtjust över att morsan följde med honom och hans polare på resan, men jag tror samtidigt att han uppskattade det till en viss grad, dels med tanke på att det inte var han själv som behövde stå för mat och hotellrum. Dessa dagar var mycket intensiva och sonen satt, precis som sina vänner, mest vid sina datorer, medan jag gick runt och träffade människor, både i spelhallarna och på mässorna. Det var roligt att se när jag gick runt att flera stycken är gamla kunder som jag har målat åt, och det visar på att jag fortfarande gör något som uppskattas av den dataspelande världen. Jag passade samtidigt på att dela ut ett antal visitkort, så förhoppningsvis kan det trilla in några fler kunder.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.