Konst i möbler

Jag pratar mycket och ofta om konst, både i mitt yrke och som privat. Det har inneburit att jag har fått en djup förståelse för hur människor fungerar och framför allt vad de gillar att ha på sina väggar. Det är intressant hur mycket valet av tavlor berättar om en människa. Många gånger så väljer människor tavlor i sina hem baserat på precis det de föredrar. Det i sig gör det väldigt lätt att förstå personen i fråga, och nästan kunna se dennes historia utskriven på väggarna i sitt hem. Sedan finns de också de som hellre köper mångproducerad ”konst” och hänger på väggarna, och även det säger något. Antingen handlar det om en person som är sluten med sina känslor, eller någon som inte riktigt har hittat sin sanna natur. Det du sätter på dina väggar säger väldigt mycket om dig själv, men det finns också andra delar som berättar en historia. Som dina möbler.

Ett liv i form av möbler

Genom dina möbler sätter du verkligen färg och uttryck på ditt hem. Om man ska se krasst på det så är ett hus eller en lägenhet enbart ett anonymt skal som egentligen inte säger så mycket. Kanske det finns arkitektur bakom det hela som betyder mycket, men det är också bara byggnaden. Det säger inget om det viktigaste – människorna som bor där. Och med inredning, framför allt möbler, ger du dig själv ett hem istället för hus, som är alldeles unikt sammanflätat av ditt eget tycke och smak. Det är en utmaning att få till detta, och jag tror samtidigt att det heller inte är något som någonsin kan bli helt klart eller kännas klart. Det finns helt enkelt alltid saker att förändra, och det beror på att tiden rör sig framåt och så även vi. Vi förändras, och därmed så måste också hemmet förändras.

Så hur förändrar du dina möbler? Ja, antingen så bygger du dem själva, ärver dem från någon släkting, budar hem dem på aktion eller så väljer du att köpa möbler online. Inga sätt är fel egentligen enligt mitt tycke. Visst är det så att det kan finnas mer eller mindre personlighet i möbler, men oavsett om du köper möbler eller bygger dem så kommer alla möbler fortfarande att representera dig själv eftersom att det är ditt val och du väljer hur de ska passa i hemmet.

Så hur väljer du? Vad är ditt sätt att skaffa möbler på? Vi behöver dem allihop, och det är svårt att komma fram till den bästa lösningen, speciellt eftersom att ekonomi är en del som spelar in. Men om det är så att du gärna vill lösa det smidigt så rekommenderar jag att köpa online. Läs mer på http://www.chilli.se exempelvis, där ni hittar möbler som inte bara är moderna och bra, utan också prisvärda. Hur ni än väljer så är det ett personligt val, så tänk till noga!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.