Inreda ett rum med tavlor

tavlorDet är inte enbart viktigt att man har rätt typ av konst i sitt hem eller på sitt kontor, det är precis lika viktigt hur man hänger dem på väggen. Det är nämligen så att en tavla ska vara något som ger en något, det ska inte bara hängas upp för att andra anser att det är vackert. Det är du som ska må bra av den och tycka att den är vacker, därför spelar det inte så stor roll vad det föreställer. Konsten är en del av din personlighet och skulle den vara slätstruken blir det ett väldigt opersonligt hem och rum.

Konst är inte heller nödvändigtvis konstverk, utan kan mycket väl enbart vara sådant som du själv tycker är vackert. Tycker du om dess färger, former eller mönster så kan det finna stor anledning till att hänga upp det på väggen. Om det dock är så, som i de allra flesta fall, att man har en mängd tavlor som man inte riktigt vet hur man hänga, så finns det vissa tips som kommer att göra att det blir betydligt enklare att få till konsten i sitt rum.

Gör inte så att du hänger en och en med jämna mellanrum. Det kan visserligen skapa en balans, men det blir ganska snabbt ett tråkigt sätt att designa sina väggar. Prova istället att hänga många olika, i olika färger och former, i närheten av varandra så att de liksom skapar ett kluster av konst. Det blir då en härlig detalj i vilket rum som helst. På samma sätt fungerar det med tavelhyllor, att ställa olika konstverk bredvid varandra är ett kreativt och dynamiskt sätt att inreda sina rum.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.